Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران در جلسه علنی شورا با اشاره به بازنشستگی پیش از موعد آتش نشانان گفت: شرایط شغل آتش نشانی به گونه‌ای است که به دلیل قرار گرفتن دائم و پیوسته شاغلان آن در محیط‌های سخت و زیان آور، آسیب‌های جزئی و کلی در طول دوران خدمت به ان‌ها وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این موضوع بویژه برای آتش نشانان شاغل در شهر تهران به دلیل جغرافیای خطرپذیری خاص این شهر و مواجهه روزمره با حوادث پیچیده از دشواری مضاعفی نسبت به سایر شهر‌ها برخوردار است.

فراهانی تاکید کرد: مشاغل عملیاتی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی بر اساس تشخیص مراجع قانونی به عنوان سخت و زیان آور با درجه سختی۳ تشخیص داده شده است و مزایای این سختی شغل متناسب با قوانین صندوق بازنشستگی در خصوص آتشنشانان عزیز اعمال می‌شود

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در وضع فعلی، قوانین مترتب بر صندوق‌های بازنشستگی در موضوع ضوابط و مقررات بازنشستگی سخت و زیان آور، به گونه‌ای است سازمان بازنشستگی شهرداری به دلایل قانونی تنها امکان اعمال حداکثر ۵ سال سنوات ارفاقی را برای آتشنشانان دارد در حالی که یک آتشنشان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی بر اساس قوانین از امکان قانونی بهره مندی از ۱۰ سال سنوات ارفاقی برخوردار است.

عضو شورای شهر تهران بیان کرد: بر این اساس، اختلاف ۵ ساله سنوات ارفاقی میان دو صندق بازنشستگی مذکور که ناشی از تفاوت در قوانین بالادستی و نوع صندوق بازنشستگی و رابطه استخدامی پرسنل عملیاتی سازمان‌های آتش نشانی است، شرایط ناعادلانه‌ای را برای آتشنشانان عزیز شهر تهران رغم زده است و این عزیزان از امکان بهره مندی از سنوات ارفاقی بیش از ۵ سال برخوردار نیستند، این در حالی است که آتش نشان تحت پوشش صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی، از ۱۰ سال سنوات ارفاقی بهره‌مند می‌شوند.

وی افزود: به منظور رفع این بی عدالتی ناشی از تفاوت قوانین، طرح الحاق یک تبصره به قانون نحوه بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور مصوب ۱/۹/۱۳۶۷ با هدف امکان بهره‌مندی از سنوات ارفاقی ۱۰سال، جهت سیر مراحل مقررات گذاری توسط تعدادی از نمایندگان محترم مجلس به هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است که ضرورت دارد شهرداری تهران با دیپلماسی فعال زمینه تسریع در تصویب آن در مجلس شورای اسلامی را در تعامل با نمایندگان محترم مجلس به ویژه فراکسیون مدیریت شهری فراهم کند.

فراهانی تصریح کرد: درباره «ضرورت پیگیری مساله بازنشستگی پیش از موعد آتش‌نشانان با سنوات ارفاقی در مجلس شورای اسلامی توسط شهرداری تهران» به شهردار تهران تذکر می‌دهم، و انتظار دارم تا با تحقق این مهم اقدامی عملی در مسیر تکریم آتشنشانان زحمتکش و ایثارگر تهران به سرانجام برسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازنشستگی آتش نشانان سخت و زیان آور سنوات ارفاقی آتش نشانان شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۲۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی

همشهری آنلاین- صفورا صادقی: شاید نام «بره تودلی» را کمتر شنیده باشیم. این واژه زمانی برای تهرانی‌های قدیم نامی آشنا و گاهی مشمئزکننده بود. در فرهنگ آشپزی ایرانی دیگر این خوراک فراموش شده است بره تودلی به جنین به دنیا نیامده گوسفند می‌گفتند که در فصل بهار با زاد و ولد گله‌های گوسفندی رایج بود. قصاب‌ها گوسفند باردار را با قساوت ذبح می‌کردند و بره را از دل مادرش بیرون می‌کشیدند و برای فروش به اعیان نشینان پایتخت می فروختند. هنوز هم بعضی از قصاب‌های قدیمی و سنتی این کار را انجام می‌دهند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

کسانی که بره تودلی را کباب کرده و خورده‌اند می‌گویند یکی از لذیذترین خوردنی‌هاست ، ولی عجیب است که از همین لذیذترین خوراک، از تار و پود این ناکام‌ترین جنین جهان، بهترین «تارها» هم ساخته می‌شود! قساوت کشتن یک جنین ناکام می‌شود آوای طرب، اهل فن می‌گویند اصل آن صدای شفاف «تار» به پوست همین بره تودلی برمی‌گردد.

بحث درباره بره تودلی زمانی یکی از مهم‌ترین و اعیانی‌ترین موضوعات مملکت بوده است، یک جلسه مجلس شورای ملی کلا به مسئله «بره‌کشی و بره تودلی» اختصاص یافته و لایحه «منع بره‌کشی و صدور پوست بره» در دوازدهم حمل ۱۳۰۱ شمسی، در مجلس چهارم، جلسه ۸۴ موضوع بحث داغ نمایندگان بود و جالب‌تر آنکه مرحوم آیت‌الله سیدحسن مدرس مخالف این لایحه بود، چون به نظر مدرس ممنوعیت بره‌کشی، باعث دخالت ماموران مالیه در زندگانی مردم می‌شد.

نصرالله حدادی، تهران شناس، در مورد این شغل خاص این گونه توضیح می دهد: «با فرا رسیدن بهار شغل فصلی‌ای راه می‌افتاد به نام «فروش بره تودلی». عده‌ای از قصاب‌ها گوسفندان باردار را سرمی‌بریدند و گوشت آن را کباب می‌کردند که به آن «شیشک» می‌گفتند و بسیار لذیذ بود. اما قسمت تلخ ماجرا این بود که بره تو شکم گوسفند را سالم در می‌آوردند و به قیمت گران می فروختند. این یکی از مشاغل اردیبهشت ماه بود که مشتری خاص خود را داشت و هر کسی حاضر نبود این غذا را بخورد.»

کد خبر 847468 برچسب‌ها مشاغل تهران قدیم

دیگر خبرها

  • تذکر ویژه رهبر معظم انقلاب درباره دور دوم انتخابات چه بود؟
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • ببینید | ۳ تذکر مهم رهبر انقلاب به نمایندگان قبل از شروع مجلس دوازدهم
  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • راند دوم